Palvelut

Palveluitamme

Esitelmät

Esitelmiä voi tilata kaikista osaamisalueista joko lyhyinä tietoiskuina tai pidempinä vuorovaikutteisina tilaisuuksina.

 

Koulutus- ja valmennustilaisuudet

Henkilöstökoulutusta kaikista etusivulla mainituista osaamisalueista asiakkaan toivomina kestoina. Koulutusohjelmien toteutuksesta sovitaan aina asiakkaan kanssa koulutusohjelmalle asetettujen tavoitteiden mukaan. Ohjelmissa voidaan hyödyntää eri alojen osaajia Pro Competence Oy:n yhteistyökumppaneilta ja verkostoilta.

 

Konsultointi ja kehittämisohjelmat

Erilaisia kehittämishankkeita ja kehittämisohjelmien konsultointia. Hankkeet voivat vaihdella muutamasta tapaamiskerrasta usean vuoden kestäviin ja koko organisaation kattaviin kehityshankkeisiin. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa yhteistyökumppanien kanssa kehittämisohjelmia.

 

Toiminnan arviointi

Teemme arvioita erilaisista toiminnoista kuten johtamisesta, laadusta, osaamisesta ja osaamisen johtamisesta, työhyvinvoinnista, hallitus- ja johtoryhmätyöstä, opetuksesta, kilpailukyvystä jne. Arvioinneista laaditaan raportti, joka sisältää kehittämisehdotukset ja niiden toteutussuunnitelman.

 

Tutkimukset

Teemme tilauksesta ja julkisrahoitteisia tutkimuksia ja selvityksiä yhteistyökumppanien kanssa. Tutkimukset voivat liittyä henkilöstöön, tulevaisuuden osaamistarpeisiin, johtamiseen ja esimiestyöhön sekä hallitustyöhön.

 

Koulutusohjelmat, kurssit ja opetuskokonaisuudet

Suunnittelemme ja toteutamme oppilaitoksille kursseja tai opetuskokonaisuuksia johtamisesta, yrittäjyydestä, osaamisen johtamisesta, työhyvinvoinnista, hallitustyöstä  tai älyllisten resurssien johtamisesta (esim. NeuroLeadershipin nimellä)

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä!

Ajankohtaista

Uusimmat blogit